tiistai 16. heinäkuuta 2013

Pentuhuoneen valtaus

Eilen pentulaatikosta katosi etuseinä ja pentujen maailma mullistui. Hetkeä aiemmin äänekkäinä ja korkein jaloin ympäriinsä mellastaneet pennut hiljenivät äkisti. Lähes kaikki kerääntyivät takaseinän lähettyville kasaan pohtimaan tilannetta. 

Takanurkkauksen kasa
 
Ensimmäisenä kynnykselle uskaltautui laajamerkkinen. Se maisteli kynnystä ja sanomalehtiä, kävi useamman kerran tutkimassa oviaukkoa ja lopulta kokeili etutassuillaan ulkomaailmaa. Se olikin niin jännää, että piti äänekkäästi marmattaen perääntyä sisarusten keskelle minitorkuille ja sulattelemaan kokemusta. 
 

Laajamerkkinen pohdiskelee kynnyksellä

Ensimmäisenä kokonaan ulkomaailmaan uskaltautui kannustyttö. Tosin se veti sulattelutirsat pää turvallisesti vielä pentulaatikon kynnyksellä.

Kannustyttö
 
Lopulta kaikki ottivat pentuhuoneen omakseen, vaeltelivat, maistelivat, torkkuivat ja piipahtelivat Meiran maitobaarissa. Meira näytti pitävän pentujen uutta aluevaltausta kaikin puolin asianmukaisena.

Matkalla maitobaariin

Illalla pentulaatikko palasi taas tutun turvalliseksi neliseinäiseksi. 

Tänään iltapäivällä pentujen lokkikonsertti yltyi kovaääniseksi. Olisikohan pienillä lapinkoiranaluilla tullut kuuma, sillä pentulaatikon seinän avauduttua kaikki mönkivät laatikosta ulos ja levisivät hajalleen pentuhuoneen lattialle pitkille päiväunille.

Torkut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti